Velkommen

Fårevejle Bibelcamping er stedet med de gode rammer og mange muligheder ved Odsherreds Efterskole. Campingpladsen ligger tæt på skolen og vi bruger skolens bade og toiletter. Der er et særligt afsnit på pladsen for UngCamp. Mulighed for leje af værelser på skolen, bestil værelset inden ankomst – se under Kontakt>Information.

På Fårevejle Bibelcamping satser vi på at være et attraktivt tilbud for familier. Om formiddagen er der legestue, børnetime, juniormøde, teenmøde/UngCamp og bibeltime i mødeteltet for voksne.

I løbet af campingen er der tilbud om kreative eftermiddage, løb, fællesspisning, bålhygge for børn og voksne, hoppeborg, m.m. Mange har det godt med at vende tilbage til Fårevejle Bibelcamping, men vi satser på at være et åbent kristent fællesskab med plads til nye. Vi har fokus på forkyndelse og undervisning, sang, musik, cafémøder og vidnesbyrd.

Odsherred er tillige et naturskønt område, med gode badestrande, og forskellige udflugtsmål. Se nærmere på: www.visitodsherred.dk.
Er man interesseret i en tur til København er der ikke mere end 85 km. til centrum.

Man er velkommen på pladsen allerede fra tirsdag den 17. juli kl. 13.00, og grillen tændes kl. 18.00. Om onsdagen er der mulighed for at hjælpe med opgaver på campingpladsen og ved mødeteltet.

Vi glæder os også til at møde lokale fra Odsherred og fra Vestsjælland, som deltagere til møder og bibeltimer.

Vel mødt i Fårevejle – til årets bibelcamping!